içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Güney Afrika'da polise yakalanan hayvan kaçakçısı, zehirli yılana kendisini ısırtarak intihar etti

Güney Afrika'da polis tarafından yakalanan bir hayvan kaçakçısı, ev araması sırasında zehirli yılana kendisini ısırtarak intihar etti. Kaçakçının evinde yapılan aramada 70'den fazla hayvan ele geçirildi.

Güney Afrika'da polise yakalanan hayvan kaçakçısı, zehirli yılana kendisini ısırtarak intihar etti
Haberi Sesli Dinle

Güney Afrika'da polise yakalanan hayvan kaçakçısı, ev araması sırasında zehirli yılana kendisini ısırtarak canına kıydı.

TESLİM OLMAMAK İÇİN KOBRA YILANINA KENDİSİNİ ISIRTTI

Geçtiğimiz günlerde Tayland'dan Güney Afrika'ya kaçak hayvan sokmaya çalışırken yakalanan 28 yaşındaki Marius Joubert, polisin evinde yaptığı arama sırasında kendisini zehirli yılana ısırtarak intihar etti. Güney Afrika polisine, evinde arama yaptığı sırada hayvanların aç olduğunu ve beslemek istediğini belirten Joubert, elini zehirli bir kobra yılanının bulunduğu kafese sokarak kendini iki kez ısırttı.

HAYATINI KAYBETTİ

Dakikalar içinde yere yığılan adam, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Hayvan kaçakçılarının oldukça ağır cezalandırıldığı Güney Afrika'da, şüpheli Joubert'in en az 25 yıl hapis ile yargılanmak üzere olduğu ve bu nedenle hapse girmek yerine intihar ettiği tahmin ediliyor.

MEMURLARA YARDIMCI OLMASI İÇİN KELEPÇELERİ ÇÖZÜLMÜŞ

Olay sırasında görevli Polis Müfettiş Şefi Reinet Meyer, yaptığı açıklamada, Joubert'in karakoldan evine elleri kelepçeli olarak getirildiğini ancak evde birçok zehirli hayvan bulunması üzerine memurlara yardımcı olması açısından kelepçelerin çıkarıldığını ifade etti. Meyer, ayrıca Joubert'in kendisini Güney Afrika'ya yabancı bir tür olan Indochina tüküren kobra türü olan oldukça zehirli bir yılana ısırttığı ve ülkede bu yılan türünün panzehrinin bulunmadığını belirtti.

EVİNDE 70 FARKLI HAYVAN BULUNDU

Polis ekipleri, Joubert'in evinde yaptığı aramada aralarında timsah, iguana, monitör kertenkele, tarantula, kirpi ve gelincik olmak üzere toplam 70 farklı hayvan ele geçirdi. Hayvanlar daha sonra Johannesburg Yaban Hayatı Hastanesi ekipleri tarafından koruma altına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Tarih: 10-04-2024

FACEBOOK YORUM
Yorum