içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Atike teyze 80’lerin müziği eşliğinde arabayla Ardahan’ dolaştı.

Ardahan'da Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde kalan 2 çocuk annesi Atike Değerli'nin (74), Huzurevi yönetimine iletmiş olduğu isteği yerine getirildi. Atike teyze 80’lerin müziği eşliğinde arabayla Ardahan’ dolaştı.

Atike teyze 80’lerin müziği eşliğinde arabayla Ardahan’ dolaştı.
Haberi Sesli Dinle

Ardahan'da Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne bağlı Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde kalan Atike Değerli görevlilere "Arabada müzik dinleyerek gezmek istiyorum"diyerek istekte bulundu. Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Nurettin Kesler'de yaşlı teyzenin isteğini yerine getirip onu mutlu etmek için, otomobiliyle sevdiği şarkıları dinleyerek gezme hayalini gerçekleştirdi. Değerli, bu hayalini kendi otomobili ile gerçekleştiren huzurevi müdürüne teşekkür etti.

"BiRLİKTE MUTLU OLDUK'

Atike teyzeyi yaklaşık olarak 1 yıldır huzurevinde ağırlamanın mutluluğunu yaşadıklarını anlatan Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Nurettin Kesler, "Sağ diz aşağısı ampute olan Atike teyzemiz, huzurevindeki personel arkadaşlarımıza dışarı çıkmayı, araçta müzik dinleyerek gezmeyi çok sevdiğini ve istediğini söylemesi üzerine bizler de Bakanlığımızın ve il müdürümüz Sayın Mahmut Çetinkaya'nın yaşlılarımızın mutluluğu en büyük gayemiz vizyonu üzerine teyzemizi kendi aracımızla, emniyet kemerlerimizi takarak ve istek parçalarını dinleterek gezdirdik. Hem kendisi hem de biz, çok mutlu olduk. Gezinti sırasında yaşadığı mutluluğu hayatım boyu unutmam" dedi.

Tarih: 02-05-2024

FACEBOOK YORUM
Yorum