içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Asker kaçakları polise saldırdı! Burnuna yumruk atıp şarjörüyle darbettiler

İstanbul'da uygulamada şüphe üzerine durdurulan şahıslar polise direnerek saldırmaya başladı. Şahıslar bir polise yumruk atarken diğer memura da üstündeki şarjörüyle saldırdı. Etkisiz hale getirilen 4 şüpheliden ikisinin asker kaçağı olduğu ortaya çıktı

Asker kaçakları polise saldırdı! Burnuna yumruk atıp şarjörüyle darbettiler
Haberi Sesli Dinle

İstanbul'da yapılan uygulamada şüphe üzerine durdurulan şahıslar, polise zorluk çıkartarak direnmeye başlayınca ortalık karıştı. Şahıslardan biri polisi burnuna yumruk atarak yaralarken diğeri ise memura şarjörle saldırdı. Gözaltına alınan 4 şüpheliden ikisinin asker kaçağı olduğu ortaya çıkarken araç içerisinde ise bir miktar esrar ele geçirildi.

ÜST ARAMASI SIRASINDA POLİSİN BURNUNA YUMRUK ATTI

Olay, dün öğle saatlerinde Küçükçekmece İstiklal Caddesi üzerinde meydana meydana geldi. Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğüne bağlı motorize polis timi, cadde üzerinde uygulama yapmaya başladı. Bu sırada polis ekibi, şüphe üzerine hafif ticari aracı durdurdu. Araçtan inmeleri sonrasında üst aramaları yapılacağı sırada polise direnmeye başlayan şahıslardan B.G., polis memuru S.A.'yı burnuna yumruk atarak yaraladı. Diğer şahıs C.K. da polis memuru O.B.'nin belindeki şarjörü alarak ona vurmaya başlayınca ortalık karıştı.

ARAÇTAN UYUŞTURUCU ÇIKTI

Polis ekiplerinin müdahalesi sonucu B.G. ve C.K. ile birlikte U.K. ve S.G., kelepçelenerek etkisiz hale getirildi. Ardından araç içerisinde yapılan aramada bir miktar tütüne karıştırılmış esrar maddesi ele geçirildi. Aramaların ardından hastanede sağlık kontrolünden geçirilen 4 şahıs, emniyete götürüldü.

POLİSE SALDIRANLAR ASKER KAÇAĞI ÇIKTI

Saldırganlara, "Görevli memuru mukavemet" ve "Uyuşturucu madde kullanmak" suçundan adli işlem yapıldı. "Uyuşturucu madde kullanmak" suçlarından toplamda 9 adet suç kaydı olan şahıslardan ikisinin asker kaçağı olduğu ortaya çıktı.

Tarih: 13-05-2024

FACEBOOK YORUM
Yorum