içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Ardahan Milletvekili Kaan Koç Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ı ziyaret etti.

AK Parti Ardahan Milletvekili Kaan Koç, Ardahan’a spor alanında ki yatırımları için Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ı ziyaret etti

Ardahan Milletvekili Kaan Koç Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ı ziyaret etti.
Haberi Sesli Dinle

AK Parti Ardahan Milletvekili Kaan Koç, Ardahan’a spor alanında ki yatırımları için Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ı ziyaret etti.

Ardahan'ın hakkettiği yatırımları alabilmesi için yoğun çalışma yürüten Milletvekili Kaan Koç, Ardahan Gençlik ve Spor İl Müdürü Ramazan Demir ile birlikte Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'ı ziyaret ederek Ardahan'a yapılacak yatırımlar hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Milletvekili Koç ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada; "Gençlik ve Spor Bakanımız Osman Aşkın Bak’ı İl Müdürümüz Ramazan Demir’le birlikte ziyaret ettik. Hanak’ımızın Sentetik Sahası, Posof’umuzun Gençlik Merkezi, Dedeşen’imizin Spor Sahası, tüm ilçelerimizde ki tesislerimizin ihtiyaç duydukları bakım, onarımları ve yeni tesis ihtiyacı taleplerimizi ilettik, yapımlarına başlıyoruz. Göle’mizde ki yapımı başlayan KYK Yurdu inşaatımızın sürecini değerlendirdik. Serhat Ardahan’ıma hayırlı olsun” dedi.

Tarih: 18-04-2024

FACEBOOK YORUM
Yorum